Owner Link Tales
Life is AWESOME
maafkan saya
Saturday, 10 May 2014 | 20:40 | 0 wink

Alahaiiii..rasanya dah lama tak update blog..dekat 1 year jugak laa husna menghilangkan diri..huhuuuk..macam2 dah jadi kat husna..husna menghilangkan diri sebab nak tenangkan diri..maaflah atas kesulitan yang terjadi..husna nak minta maaf..pasnie boley laa nak update semua..hehek..sabar2 wahai hati..macam2 nak citer...
Sem 3 Penuh Cabaran
Sunday, 29 September 2013 | 23:42 | 0 wink
Huwaaa... So long time tak buka Blogger nie.. Aduhaii.. Dah berhabuk, bersawang2 lagi tuh.. Hahahak.. Husna sihat2 saje.. Actually ade keperluan yang perlu diselesaikan.. Bukan tak nak update, busy dengan assignment lagi.. Busy dengan member2 kat Perlis nieh.. Huhuhk.. Hope guys tak lupakan Husna..
Sem 3, husna dapat short sem dohh.. Alahaii, tension sikit dengan banyak perkara nak settle down kan.. Tapy disebalik muka yang banyak problem yang belum settle down, masih ade lagi keceriaan dalam kehidupan Husna..
Sabar menghadapi segala dugaan dan cabaran yang dihadapi.. Mungkin cabaran seorang pelajar.. Berjuang untuk diri sendiri kan baguihh.. Hahahak.. 
:: time hary sukan AB1K ::


:: this is my bffs dlm kelas ::


:: husna with aten, saida, & membe2 laen ::

Labels:

Sem 2 Mula Jadi MPP ??
Saturday, 13 April 2013 | 02:10 | 0 wink

:: Future Wife Mr. Hafizul Fitri ::

* MPP = Majlis Perwakilan Pelajar..

Assalamualaikum.. 
saye sudaa jadi wakil MPP kat kolej.. banyak keje kene buat orientasi intake April nieh.. huhuk.. 
besh jugak jumpe budak-budak baruu.. tak sangka dah jadi senior..  sekarang Huna agak buzy sikit... yelaa kena study juga walaupon dah jadi MPP, just kontrak 1 tahun jea.. pointer kena maintain.. huhuhuk.. pepe pon cayok2 larh Huna !!




Labels:


Older Post
rawrr!
Hello, welcome to my Awesome blog. Copy-Pig not allowed here! Hater? Go away! I don't need you at all.

sweet couple!
My DREAM Vespa ♥
Hit Song
+FOLLOW

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Husna