Owner Link Tales
Life is AWESOME
ByeBye sem 1
Monday, 18 March 2013 | 03:33 | 0 wink
hehehek. hope semua sihat2 jelah.. tumpang lalu sikit, nak update sikit. maklum arr dah lame tak update blog yang tak bape comey nieh, disebabkan terlalu buzy dengan study yang memanjang nieh ! hehek..  ^______^

:: kenangan manis bersame rakan berjuang dalam farmasi ::
setelah 6 bulan berjuang di negeri orang laen (Perlis Indra Kayangan), akhirnye abes jugak sem yang pertama ! heheheek. bangga larh sangat ! hahahak. banyak kenangan pahit dan manis dilalui bersame2 rakan-rakan seperjuangan at kolej nieh. banyak yang dah berlaku. huhuhuk. alhamdullilah semua urusan selame sem 1 nieh selesai dengan baik.

lepas abes sem 1 (final exam over !), cuty pon bermula dengan kalut nyee~ hahak. bukan nak kate lerr. asal cuty jea, balik kampung. naseb baek larh tak dok at oversea, law dok dekat oversea tuu,  abes duit naek flight jelah. transport yg ade at perlis nieh bas jelah paling cepat law nak balik kampung, tak kan nak naek train kowt. agak2 larh nak naek train. hehehek.


:: result saye larh nieh ::


syukur alhamdullilah ke atas nikmat yg diberikan kepada hamba-Nya ini, setelah dilimpahkan rezeki yang tak disangka-sangka. maksud Cik Huna nieh, saye dapat result yang agak baek untuk diri saye setelah bertungkus-lumus belajar dalam bidang farmasi nieh. Huna dapat pointer 3.4 dalam sem 1. alhamdullilah syukur~.. rase macam nak sujud syukur jelah. hehek. lepas nieh nak usaha lebih lagi untuk sem seterusnyee~..

so, sem 1 telah berlalu dengan pantas. tak tahu larh sem 1 nieh pakai turbo kowt tu pasei cepat jea masa berlalu, hahahahak.  hope kita akan jumpe lagi & banyak lagi citer dalam sem 2 yang akan datang ! so tunggu larh erkk ! 

* kepada yg pembace & sesiape yang membace blog saye, tenkiu so much & tengs alot b'coz give me some supports to me.. luv u'll guys..  tak lupa jugak kepada yg sentiase memberi support dari tulang belakang, iaitu kakak saye sendiri Nurul Ikma , hahahak. yang spesel nye daripada Si Dia @ Mr. Tunang a.k.a Mr.Superman Bie saye iaitu Mr. Hafizul Fitri, tengs yaa atas segala2nye~ !!!!
okee larh, citer tak akan abes kalu nak citer dalam blog nieh! so, see u'll soon.. byebye~ assalamualaikumm..  x.o.x.o.x.o.  ^____^

Labels:


Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my Awesome blog. Copy-Pig not allowed here! Hater? Go away! I don't need you at all.

sweet couple!
My DREAM Vespa ♥
Hit Song
+FOLLOW

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Husna